Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Teambuilding Texel met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Teambuilding Texel verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Teambuilding Texel worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Teambuilding Texel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Teambuilding Texel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Teambuilding Texel opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Teambuilding Texel alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Teambuilding Texel niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.  

Verwijzingen naar sites die niet door Teambuilding Texel worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Teambuilding Texel uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Teambuilding Texel worden onderhouden wordt afgewezen.

jjanssen.jpg| J. Korsman: Super leuk dat klimmen .we hebben tijdens de vakantie op de krim er super van genoten .echt de moeite waard ! Volgend jaar gaan we zeker weer klimmen !

ppietersen.jpg|S. van der Linde: Beste baas van Klimmen Enzo,
het klimmen was super gaaf! Bedankt!!

jjanssen.jpg| Y. van de Werken: Erg leuk park!! Net even wezen kijken als die open is kom ik zeker nog een keer :)